Matematik

tangentligning

25. november 2019 af ierereaw (Slettet) - Niveau: B-niveau

kan det passe at det er y=10x-4?


Svar #1
25. november 2019 af ierereaw (Slettet)

her er opgaven


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. november 2019 af janhaa

y - 5 = -4(x-2)

y = -4x + 13


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. november 2019 af ringstedLC

\begin{align*} f(2) &= 5\;,\;f'(2) = -4 \\ (x_0,f(x_0)) &= (2,f(2)) = (2,5) \\ y &= f'(x_0)\,(x-x_0)+f(x_0) \\ \end{align*}


Svar #4
25. november 2019 af ierereaw (Slettet)

hvordan har du fået svaret til det janhaa?


Brugbart svar (0)

Svar #5
26. november 2019 af PeterValberg

#0 Se video nr. 6 og 7 på denne videoliste < LINK >

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: tangentligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.