Matematik

Mat annuitet opg

27. november 2019 af annekatrine57 - Niveau: C-niveau

Hey er der nogle der kan hjælpe med disse? er ret lost


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. november 2019 af mathon

                \small \small \begin{array}{llllll} \textup{opsparingsformlen:}&A_n=y\cdot \frac{(1+r)^n-1}{r}\\\\ \textup{g\ae ldsformlen:}&G=A_0=y\cdot \frac{1-(1+r)^{-n}}{r} \end{array}


Skriv et svar til: Mat annuitet opg

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.