Matematik

Graf

01. december 2019 af Mie23234 - Niveau: A-niveau

Skal jeg bare differentiere? eller hvad er det lige jeg skal... :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. december 2019 af AMelev

                            
f-1 betegner den inverse/omvendte funktion. y = f(x) ⇔ f-1(y) = x, så at bestemme den inverse funktions værdi svarer til at løse ligningen f(x) = y.


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. december 2019 af StoreNord

#0
Du kan spejle funktionen i y=x. Så får du den inverse (omvendte) funktion.


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. december 2019 af StoreNord

Skærmbillede fra 2019-12-01 21-54-47.png


Skriv et svar til: Graf

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.