Matematik

AKUT

03. december 2019 af jullebab17 (Slettet) - Niveau: B-niveau

En der kan hælpe med at løse ligningen: 90/30 = (200-x)/x

Gerne med mellemregninger


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. december 2019 af janhaa

3x = 200-x

4x = 200

x = 50


Svar #2
03. december 2019 af jullebab17 (Slettet)

mange tak


Skriv et svar til: AKUT

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.