Matematik

løs andengradsligningen

04. december 2019 af Ida1235 - Niveau: B-niveau

x2-4x-60=0

Hvordan løser man denne? Tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. december 2019 af janhaa

(x-10)(x+6) = 0

x=-6, x=10


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. december 2019 af AMelev

Væn dig til at bruge? formelsamlingen, så du bliver fortrolig med den, inden det går løs for alvor. Det er vigtigt, at du ved, hvad du kan finde hvor, og lige så vigtig hvad der ikke står deri, og som du så selv skal medbringe i hovedet.

Se side 17 (82) & (83)


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. december 2019 af PeterValberg

#0 Se eventuelt video nr. 7, 8, 9 på denne videoliste < LINK >

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: løs andengradsligningen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.