Matematik

Hjælp til matematikopgave!

04. december 2019 af scientist - Niveau: A-niveau

Er der nogen, der kan hjælpe mig med denne opgave?

Tak på forhånd

Vedhæftet fil: Integral.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. december 2019 af PeterValberg

Jeg indsætter lige dit billede, det gør det nemmere at hjælpe

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
04. december 2019 af scientist

Jeg ved ikke hvordan man løser b og c


Brugbart svar (1)

Svar #4
04. december 2019 af ringstedLC

b) Tangentligningen:

\begin{align*} y &= f'(x_0)\cdot (x-x_0)+f(x_0) \\ (x_0,f(x_0)) &= (0,f(0)) \end{align*}

c) Tangentens skæring med x-aksen er en integrationsgrænse:

\begin{align*} y(x)=0 &= f'(x_0)\cdot (x-x_0)+f(x_0) \\ x &= a=\;? \\ A_1 &= \int_{0}^{\,a}y(x)\,dx=\;? \\ A_2 &= A_M-A_1=\;? \end{align*}


Svar #5
04. december 2019 af scientist

Tusind tak for hjælpen:-)


Skriv et svar til: Hjælp til matematikopgave!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.