Kemi

pH

05. december 2019 af hellokitty3 - Niveau: Universitet/Videregående

Nogen der kan hjælpe med med opgave C til beregning af pH

opgaven er vedhæftet 


Svar #1
05. december 2019 af hellokitty3

Denne opgave

Vedhæftet fil:Unavngivet.png

Brugbart svar (0)

Svar #2
05. december 2019 af janhaa

[OH^-]=2/3\, M\\ pOH=0,18\\ pH=13,8


Skriv et svar til: pH

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.