Matematik

differentialligning

07. december 2019 af SofieAmalieJensen - Niveau: A-niveau

Hej, jeg har fået givet følgende opgave, se vedhæftet, og jeg ville spørge om det kan passe at f(x) ikke er en løsning til differentialligningen?

Tak på forhånd.


Brugbart svar (1)

Svar #1
07. december 2019 af janhaa

f(x) = y er en løsning til differentiallikningen


Brugbart svar (1)

Svar #2
07. december 2019 af janhaa

LHS:\\ y'=e^x+x*e^x+3\\ \\ RHS:\\ =x*e^x+3x+e^x+3-3x=x*e^x+e^x+3\\ \\ thus\\ LHS=RHS


Brugbart svar (1)

Svar #3
07. december 2019 af mathon


Svar #4
07. december 2019 af SofieAmalieJensen

#2

super tusind tak, det giver mening


Skriv et svar til: differentialligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.