Matematik
snitkurve
Hej, har problemer med del b, hvordan finder jeg snitkurven med det jeg har fået oplyst?:)
Svar #4
08. december 2019 af Mie23234
#3
Det eneste jeg ikke ved er hvordan man finder snit kurven, kan du måske hjælpe:)
Svar #5
08. december 2019 af janhaa
#4#3
Det eneste jeg ikke ved er hvordan man finder snit kurven, kan du måske hjælpe:)
#2
#2 er snitt-kurven, f(x, y=0).
Svar #6
08. december 2019 af mathon
indsæt y = 0 i f(x,y) som så kun er en funktion af én varabel dvs på formen y = f(x).
Svar #7
08. december 2019 af Mie23234
#5#4#3
Det eneste jeg ikke ved er hvordan man finder snit kurven, kan du måske hjælpe:)
#2
#2 er snitt-kurven, f(x, y=0).
vent undskyld, jeg mente længden af snitkurven er det eneste jeg ikke kan finde
Svar #8
08. december 2019 af janhaa
#6indsæt y = 0 i f(x,y) som så kun er en funktion af én varabel dvs på formen y = f(x).
#1
#1 er lengden/length of f
Skriv et svar til: snitkurve
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
