Matematik

diff dette

09. december 2019 af bokaj123 - Niveau: A-niveau

f(x)= (x1-a)/(1-a) 

hvad er den afledte funktion? 


Svar #1
09. december 2019 af bokaj123

og hvordan finder man bare den afledte af f(x)=x1-a 


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. december 2019 af janhaa

f ' = \frac{1-a}{1-a}x^{-a}=x^{-a}


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. december 2019 af mathon

                     \small \small \small \small \small \begin{array}{lllll}f(x)=\frac{1}{1-a} \cdot x^{1-a}\\\\ f{\, }'(x)=\frac{1}{1-a} \cdot (1-a)\cdot x^{1-a-1}=x^{-a}=\frac{1}{ x^a} \end{array}


Svar #4
09. december 2019 af bokaj123

.


Brugbart svar (0)

Svar #5
09. december 2019 af janhaa

#4

Er svar #2 og 3 det samme?  hvordan ser mellemregningerne ud i #2 ?

ja


Svar #6
09. december 2019 af bokaj123

ja nu kan jeg godt se det tak :)


Skriv et svar til: diff dette

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.