Matematik

f´(x) = 0

10. december 2019 af MGjosefine (Slettet) - Niveau: B-niveau

hvordan udregner jeg f´(x) = 0 ved ligningen 1/x - 3 


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. december 2019 af StoreNord

Som du burde kunne se i din formelsamling differenties
                                                   \frac{1}{x} \: \: \: til\: \: \: \frac{-1}{x^{2}}


Svar #2
10. december 2019 af MGjosefine (Slettet)

nej den er allerede differentieret fra ln x - 3x


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. december 2019 af StoreNord

Spør du så, hvornår      1/x - 3 =0     ?


Svar #4
10. december 2019 af MGjosefine (Slettet)

ja 


Brugbart svar (1)

Svar #5
10. december 2019 af janhaa

\frac{1}{x}-3=0\\ \\ \frac{1}{x}=3\\ \\ x=\frac{1}{3}


Svar #6
10. december 2019 af MGjosefine (Slettet)

nåhhh tusind tak 


Skriv et svar til: f´(x) = 0

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.