Matematik

Værdimængde

11. december 2019 af Danmark2018 - Niveau: B-niveau

Bestem værdimængden for funktionen f(x) = x- xnår Dm(f) = [-2,3]


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. december 2019 af janhaa

V_f=[12,72]


Svar #2
11. december 2019 af Danmark2018

Hvordan regner du det ud?

Brugbart svar (0)

Svar #3
11. december 2019 af janhaa

f(2) = 12 og f(3) = 72


Brugbart svar (0)

Svar #4
11. december 2019 af SuneChr

Det er ikke korrekt.
Ved at differentiere f (x) finder man, at f (x) har globalt minimum indenfor definitionsmængden.
Find minimum.
Da funktionen er lige, er funktionens maksimum f (3) 


Svar #5
18. december 2019 af Danmark2018

Hvordan finder jeh værdimængden?


Skriv et svar til: Værdimængde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.