Matematik

(Matematik) Har brug for hjælp

11. december 2019 af Emmadk247 - Niveau: 8. klasse

Jeg har fundet ud af 4.1 men jeg har brug for hjælp til resten :) nogen der kan hjælpe <3

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. december 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. december 2019 af mathon

     \small \small \begin{array}{lllll}\textbf{4.2}&\textup{N\aa r der k\o res 140 km og hver tur er p\aa \ 14 km. Hvor mange ture k\o res der s\aa \ ?} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. december 2019 af mathon

     \small \small \begin{array}{lllll}\textbf{4.3}&\textup{Opdel k\o rslen}&\textup{i by og p\aa \ landevej.}\\\\&\textup{tid for turk\o rsel:} &t_{\textup{tur}}=2\cdot \frac{2\; km}{40\; \frac{km}{h}} +2\cdot \frac{5\; km}{60\; \frac{km}{h}} \end{array}


Svar #4
11. december 2019 af Emmadk247

Ja undskyld den har jeg fundet ud af det er 20 ture der kan køres på en dag 


Svar #5
11. december 2019 af Emmadk247

må jeg spørge hvor i får svarende fra 


Brugbart svar (0)

Svar #6
11. december 2019 af mathon

#4
          Du burde have fået 10 ture på den dag.


Svar #7
11. december 2019 af Emmadk247

ja det er rigtig jeg havde divideret med 7 i stedet for 14


Brugbart svar (0)

Svar #8
11. december 2019 af mathon

h(our) = t(ime)


Skriv et svar til: (Matematik) Har brug for hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.