Matematik

Optimering

12. december 2019 af Larsdk4 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvordan kan jeg komme videre 

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. december 2019 af PeterValberg

Jeg indsætter lige dit billede, det gør det lidt nemmere at hjælpe

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
12. december 2019 af Larsdk4 (Slettet)

Hvordan regner optimering ud 


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. december 2019 af janhaa

A'(x)=0


Svar #4
12. december 2019 af Larsdk4 (Slettet)

#3

A'(x)=0

Kan du uddybe dit svar 


Brugbart svar (1)

Svar #5
12. december 2019 af janhaa

#4
#3

A'(x)=0

Kan du uddybe dit svar 

A'=9x^2*e^{-x}-3x^3*e^{-x}=0\\ A'=3x^2(3-x)=0\\ x>0\\ x=3\\ A(3)=3^4*e^{-3}


Svar #6
12. december 2019 af Larsdk4 (Slettet)

#5
#4
#3

A'(x)=0

Kan du uddybe dit svar 

A'=9x^2*e^{-x}-3x^3*e^{-x}=0\\ A'=3x^2(3-x)=0\\ x>0\\ x=3\\ A(3)=3^4*e^{-3}

Tak for hjælpen :)


Skriv et svar til: Optimering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.