Matematik

Tangentens ligning

13. december 2019 af Danmark2018 - Niveau: B-niveau

En funktion er givet ved f(x)=1/4x-2x. Funktionens funktion er paralel med linjen y= 6x+3 

- Bestem ligningen for den tangent.


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. december 2019 af peter lind

Find f'(x) og løs lignigen f'(x) = 6 for at finde røringspunktet. Brug dernæst formel 121 side 23 i din formelsamling


Svar #2
13. december 2019 af Danmark2018

Hvordan finder jeg f'(x)?

Brugbart svar (0)

Svar #3
13. december 2019 af peter lind

se formel 133 side 24 i din formelsamling


Svar #4
13. december 2019 af Danmark2018

Formelsamlingen giver ingen mening

Brugbart svar (0)

Svar #5
13. december 2019 af peter lind

De forstår jeg ikke. Det er en særdeles almindelg formel som er let a bruge. Hvad forstår du ikke ?


Skriv et svar til: Tangentens ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.