Matematik

hjælp

15. december 2019 af yeetyoot (Slettet) - Niveau: C-niveau

nogle der kan finde ud af disse. Er helt lost

Vedhæftet fil: lektie.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. december 2019 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
15. december 2019 af mathon

                  \small \begin{array}{lllll}1c)&\textup{v\ae kstrate:} &r=2.268-1=1.268\\\\\\1d)&\textup{Du oplyser}&\textup{ikke, hvilket \aa r modellen har gyldighed \textbf{fra}.} \\\\\\1e)&&f(t+T_2)=2\cdot f(t)\\\\&&T_2=\frac{\log(2)}{\log(2.268)} \end{array}


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.