Kemi

Opløselighed

16. december 2019 af wohoo1 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hvad er opløseligheden, s, af aluminiumsulfat? 

Ksp for aluminiumsulfat er 69,2

Er der nogen der kan hjælpe :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
16. december 2019 af janhaa

Al2(SO4)3 => 2Al^3+ +  3SO4^2-

.........................2s................3s

K(sp)=(2s)^2*(3s)^3=27s^3*4s^2=108s^5


Svar #2
16. december 2019 af wohoo1 (Slettet)

Tusind tak ! :-)


Skriv et svar til: Opløselighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.