Matematik

Monotoniforhold

18. december 2019 af Larsdk4 (Slettet) - Niveau: A-niveau

hjælp sidder fast 

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. december 2019 af Moderatoren

Hvor sidder du fast?


Svar #2
18. december 2019 af Larsdk4 (Slettet)

har prøvet at løse opgaven, men mit resultat er ikke korrekt 


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. december 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. december 2019 af Moderatoren

#2

Skriv hvad du har gjort, så kan man guide dig i den rigtige retning.


Svar #5
18. december 2019 af Larsdk4 (Slettet)

#4

#2

Skriv hvad du har gjort, så kan man guide dig i den rigtige retning

Forstår ikke hvordan den skal løses, tak for et svar :)


Brugbart svar (0)

Svar #6
18. december 2019 af Moderatoren

Hvilket resultat kom du frem til? Hvordan kom du frem til resultatet? Måske du har gang i noget rigtigt, men lige laver en lille fejl.


Svar #7
18. december 2019 af Larsdk4 (Slettet)

Det jeg har gjort, er først finde den afledede ved hjælp af angive monotoni-intervallerne


Svar #8
18. december 2019 af Larsdk4 (Slettet)

Ingen hjælp ?


Brugbart svar (0)

Svar #9
18. december 2019 af mathon

\small \small \small \begin{array}{lllllll}&f(x)=x\cdot \sin(2x)\qquad x\in\left [ 0;5 \right ]\\\\&f{\, }'(x)=1\cdot \sin(2x)+x\cdot 2\cos(2x) \\\\\textup{intervalgr\ae nser}\\\textup{bestemmes af:} &f{\, }'(x)=1\cdot \sin(2x)+2x\cdot \cos(2x)=0\\\\&\tan(2x)+2x=0\\\\&\tan(2x)=y=-2x\qquad x\in\left [ 0;5 \right ] \\\\&x= 0\end{array}


Skriv et svar til: Monotoniforhold

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.