Fysik

masse af vand

18. december 2019 af DenAnonymeVen - Niveau: C-niveau

hvordan er det at man finder massen for vand??????

jeg skal finde massen af vand efter det er blevet kogt i en elkedel. det startede med at veje 808ml, men hvordan finder jeg massen af de 808ml vand?????????????


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. december 2019 af janhaa

density (d) of water ??

d = m/V


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. december 2019 af janhaa

d = 1 g/ml

d = m/V = m/808

m = 808 g


Skriv et svar til: masse af vand

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.