Matematik

Algebra

19. december 2019 af Lapendio - Niveau: Universitet/Videregående

Dette indlæg bruger jeg til at lægge ting op vedr. algebra, f.eks. omskrivninger af udtryk

Første spørgsmål

Hvordan kan

\frac{8x+4y-2}{2y+4x+2}=\frac{1-4x-2y}{y+2x+1}


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. december 2019 af MandenMedMangeHatte

X

Brugbart svar (1)

Svar #2
19. december 2019 af Festino

Det kan det heller ikke. Der er en fortegnsfejl, idet

\frac{8x+4y-2}{2y+4x+2}=\frac{2(4x+2y-1)}{2(y+2x+1)}=\frac{4x+2y-1}{y+2x+1}=-\frac{1-4x-2y}{y+2x+1}


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. december 2019 af StoreNord

Jeg gangede #0's oprindelige ligning "over kryds", og fik 0=0.


Svar #4
19. december 2019 af Lapendio

Ja okay kan se det nu, tak for hjælpen


Skriv et svar til: Algebra

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.