Kemi

Carboxylsyre

30. december 2019 af hellokitty3 - Niveau: Universitet/Videregående

Vil carboxylsyre være mere vand opløselige ved pH=14 ligesom at amin er mere opløselig ved pH=1 i og med at det vil være ladet?


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. december 2019 af mathon

Ved pH = 14 er carboxylsyren for længst blevet deprotoneret, hvorfor spørgsmålet er irrelevant.


Skriv et svar til: Carboxylsyre

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.