Matematik

Akvariet

01. januar 2020 af Asmuse (Slettet) - Niveau: 7. klasse
Akvariet har målene:

Længde: 120cm
Bredde: 40 cm
Højde: 50 cm
1 dm3= 1 liter


Antal liter vand når det står 10 cm fra øverste kant

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. januar 2020 af ringstedLC

\begin{align*} \text{omregn.\,til\,dm}:L &=\;?\text{ dm} \;,\;B=\;?\text{ dm} \;,\;H=50-10=\;?\text{ dm} \\ V &= L\cdot B\cdot H \end{align*}


Skriv et svar til: Akvariet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.