Matematik

Sandsynlighed

01. januar 2020 af Ua123 - Niveau: B-niveau

Hej er der nogen der kan hjælpe mig med at løse dette spørgsmål?

Du trækker et kort fra et spil kort og søger sandsynligheden for, at det er et billedkort i klør eller et billedkort i spar.


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. januar 2020 af ringstedLC

Se lige på: https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1930331 igen, kom med dit bud på opgaven og så kigger vi på det. Tip: Der er seks sorte billedkort og her er der jo ikke noget med "tilbagelægning".


Svar #2
01. januar 2020 af Ua123

Men det har ikke noget med farven at gøre? Der er 3 billedekort i klør og 3 billedekort i spar, er det så ikke additionsprincippet, så 3/12 + 3/12 ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. januar 2020 af Soeffi

#0.

Antal gunstige: 6 (klør knægt, klør dame, klør konge, spar knægt, spar dame og spar konge).

Antal mulige: 52.


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. januar 2020 af ringstedLC

Addition; ja, fordi der står "eller".

Med farven sort menes kulørerne klør og spar.

3/12 + 3/12; nej, men 3/? + 3/? fordi antallet af mulige er ?


Svar #5
01. januar 2020 af Ua123

52?

Svar #6
01. januar 2020 af Ua123

Hov er det ikk 13?

Brugbart svar (0)

Svar #7
01. januar 2020 af ringstedLC

... af et spil kort = ?


Svar #8
01. januar 2020 af Ua123

#7

... af et spil kort = ?

Forstår ikke helt hvad du mener?


Brugbart svar (0)

Svar #9
01. januar 2020 af ringstedLC

Det var et indspark til din diskussion med dig selv i #5 og #6.

3/52 + 3/52 = 6/52 som i #3.


Skriv et svar til: Sandsynlighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.