Biologi

z værdi

04. januar 2020 af hellokitty3 - Niveau: Universitet/Videregående

hvordan regner man det ud ltså hvordan kan det være at det giver 130

Vedhæftet fil: z værdi.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. januar 2020 af ringstedLC

\begin{align*} D_{n}+\Delta z &=\left\{\begin{matrix} \tfrac{1}{10}\cdot D_{n} \\ 10\cdot D_{n} \end{matrix}\right. \\ D_{110}:n=110^{\circ}\;,\;\Delta z=20^{\circ}\Rightarrow n+z &= 130^{\circ} \end{align*}

Vedhæftet fil:Unavngivet.bmp

Skriv et svar til: z værdi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.