Matematik

Harmoniske svingninger

06. januar 2020 af Cathrine1999 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, har fået dette spørgsmål som jeg kan trække til mat a men kan ikke finde det nogen steder. Spørgsmålet er at jeg skal bevise at perioden T kan beregnes ved T=2π/ ω. Nogen der kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. januar 2020 af peter lind

brug at sinusfunktionen er periodisk med perioden 2π


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. januar 2020 af mathon

                 \small \begin{array}{lllll}&\textup{vinkelhastigheden}&\omega =\frac{2\pi }{T}\\\textup{hvoraf:}\\&\textup{svingningstiden} &T=\frac{2\pi }{\omega } \end{array}


Skriv et svar til: Harmoniske svingninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.