Matematik

Ubestemte integraler

08. januar 2020 af Larsdk4 (Slettet) - Niveau: A-niveau

En hjælpe mig videre med min opgave 

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. januar 2020 af mathon

\small \begin{array}{lllll} 2.&\int x\cdot (x^2-3)\mathrm{d}x-\int (x^3+3x)\mathrm{d}x=\int \left ( x^3-3x-x^3-3x \right )\mathrm{d}x=\int -6x\mathrm{d}x=-6\cdot \frac{1}{2}x^2+k=\\\\ &-3x^2+k \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. januar 2020 af mathon

\small \small \begin{array}{lllll} 3.&\int (x^2+1)\mathrm{d}x-\int (x+1)^2\mathrm{d}x= \int\left (x^2+1-(x^2+2x+1) \right )\mathrm{d}x=\int -2x\mathrm{d}x=\\\\&-x^2+k \end{array}


Svar #3
08. januar 2020 af Larsdk4 (Slettet)

Mange tak for hjælpen "Mathon" 


Skriv et svar til: Ubestemte integraler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.