Matematik

trigonometri

08. januar 2020 af ibro0099 - Niveau: C-niveau

Nogen der har foslag hvordan man laver denne opgave 

Omregn følgende gradtal til radiantal med 4 decimaler (vha. cas):

45°, 60°


Brugbart svar (1)

Svar #1
08. januar 2020 af mathon

                    \small \begin{array}{lllll} \textup{radianer}&\left \{ 45,60 \right \}\cdot \frac{\pi }{180}=\left \{ \frac{\pi }{4},\frac{\pi }{3} \right \}=\left \{ 0.7854,1.0472 \right \} \end{array}


Skriv et svar til: trigonometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.