Matematik

HJÆÆÆLP!!!

08. januar 2020 af BAUMANN2730 (Slettet) - Niveau: B-niveau

fatter hat

Vedhæftet fil: mat opg.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. januar 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. januar 2020 af mathon

           \small \begin{array}{lllllll}&f(x)=3x^2-5x&&&f(2)=3\cdot 2^2-5\cdot 2\\\\&f{\, }'(x)=6x-5&&&f{\, }'(2)=6\cdot 2-5\\\\\textup{tangentligning}\\\textup{i (2,f(2)):}&y=f{\, }'(2)\cdot (x-2)+f(2) \end{array}


Skriv et svar til: HJÆÆÆLP!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.