Matematik

Optimering

09. januar 2020 af meitner - Niveau: A-niveau

Jeg er i gang med vedhæftede opgave, men jeg er ikke helt sikker på, hvordan den skal laves. 

Jeg har sagt at AB = \frac{sin(45)*x}{sin(67.5)} ud fra sinusrelationerne, men jeg føler ikke helt det er rigtigt?


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. januar 2020 af PeterValberg

Jeg indsætter lige dit vedhæftede billede, det gør det nemmere at hjælpe

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. januar 2020 af mathon

                \small \begin{array}{lllll}&\left | AB \right |=2\cdot x\cdot \sin(22.5\degree) \end{array}


Brugbart svar (1)

Svar #3
09. januar 2020 af mathon

\begin{array}{llll}\textup{ydre}\\\textup{overfladeareal:}&A_{ydre}=h\cdot \left ( \left | AB \right |+2x \right )+\frac{1}{2}\cdot x^2\cdot \sin(45\degree)=h\cdot \left ( 2x\cdot \sin(22.5\degree)+2x \right ) +\frac{1}{2}x^2\cdot \sin(45\degree)\end{array}


Svar #4
09. januar 2020 af meitner

Tak for svar, men jeg forstår ikke helt hvordan man kommer frem til resultatet i svar #2? 


Brugbart svar (1)

Svar #5
09. januar 2020 af Soeffi

#4. Tak for svar, men jeg forstår ikke helt hvordan man kommer frem til resultatet i svar #2? 

Se evt.:

Vedhæftet fil:1931529.png

Skriv et svar til: Optimering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.