Matematik

Literpris

09. januar 2020 af mortenabs (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej

Jeg skal beregne literprisen på en væskedrik.

Drikkelse - 70 cl. Pris: 289,00 kroner

og

Drikkelse - 175 cl. Pris: 799,00 kroner


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. januar 2020 af Skaljeglavedinelektier

Hvad er dine egne tanker, så kan jeg guide dig igennem?


Svar #2
09. januar 2020 af mortenabs (Slettet)

Har simplethen ingen ide, skal ikke bruge det til noget lektie men rent og skær bare af ren interesse.


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. januar 2020 af Capion1

70 cl koster 289 kr
1 cl koster \frac{289}{70} kr
100 cl koster   \frac{289}{70}\cdot 100 kr


Skriv et svar til: Literpris

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.