Matematik

Fra DM til danske kroner

11. januar 2020 af helpmenov (Slettet) - Niveau: 7. klasse

jeg har virkelig brug for hjælp med nogle formler!

jeg skal kende formlen for

DM til Danske kroner

Franc til danske kroner

pesetas til danske kroner

håber der er et sødt menneske der vil hjælpe mig


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. januar 2020 af mathon

Du skal kende kurserne:

                                             \small \small \begin{array}{lllll}&DM\rightarrow kr&\frac{\textup{antal DM} }{100\; Dm}\cdot \; Kurs(DM)\; kr\\\\&franc\rightarrow kr&\frac{\textup{antal franc} }{100\; franc}\cdot \; Kurs(franc)\; kr\\\\&pesetas\rightarrow kr&\frac{\textup{antal pesetas} }{100\; pesetas}\cdot \; Kurs(pesetas)\; kr \end{array}


Skriv et svar til: Fra DM til danske kroner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.