Matematik

differentialligninger

12. januar 2020 af sb275 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej allesammen

er der nogen, som vil være søde at hjælpe mig med opgave 5.D1.23 og 5.D1.24?


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. januar 2020 af ringstedLC

23 a) Når væksten er y, så er ' væksthastigheden. Bestem intervallet af ved aflæsning.

24 a) Væksten er lineær:

\begin{align*} y'(t) &= k\cdot y(t) \\ P:(4,3) &= (y'_1,y_1) \\ k &=\;?\end{align*}


Skriv et svar til: differentialligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.