Matematik

Differentialligning

12. januar 2020 af Lei20 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg har brug for hjælp til c)


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. januar 2020 af mathon

                     \small \small \begin{array}{llll}&f(x)=0.1405\cdot e^{0.1518\cdot x}\\\\&f(17.5)=0.1405\cdot e^{0.1518\cdot 17.5}=2.00\\\\\textup{reduktion i }\%&\frac{2.00}{6.25}\cdot 100\%=32\%\\\textup{dvs}\\&\textup{modellen undst\o tter p\aa standen...} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. januar 2020 af ringstedLC

Både modellen og påstanden er eksponentielle udviklinger.

Undersøg om 32% af U(25) = U(17.5)


Skriv et svar til: Differentialligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.