Matematik

Differentialligning

18. januar 2020 af Lise123Lise - Niveau: A-niveau

En der kan hjælpe med den vedhæftede opgave? Kan slet ikke finde ud af den.

på forhånd tak for hjælpen.


Svar #1
18. januar 2020 af Lise123Lise

Mit forsøg:


Svar #2
18. januar 2020 af Lise123Lise

hov forkerte billede for mit forsøg - det rigtige: 


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. januar 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. januar 2020 af mathon

                 \small \small \begin{array}{lllll}a.&f(x)=\frac{1}{3}x^3-7\\\\&f{\, }'(x)=\frac{1}{3}\cdot 3\cdot x^{3-1}-0\\\\&f{\, }'(x)=y{\, }'= x^{2} \end{array}


Skriv et svar til: Differentialligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.