Matematik

brøk til procent

19. januar 2020 af lauhan (Slettet) - Niveau: 9. klasse

forstår simpelthen ikke hvordan man kan få 7/4 til decimaltal.

også giver det 1,75?????


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. januar 2020 af ringstedLC

\begin{align*} \frac{7}{4}=\frac{4+3}{4}&=\frac{4}{4}+\frac{3}{4} \\&=1+0.75=1.75 \end{align*}


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. januar 2020 af StoreNord

7/4 er det samme som    \frac{7}{4}        eller

7.000000:4

https://www.youtube.com/watch?v=B1z4oHNB2wg

er min måde at dividere på.


Skriv et svar til: brøk til procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.