Matematik

Vektor

20. januar 2020 af lærlektien (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej jer.

Nogen der kan hjælpe med det vedhæftede, jeg er blank lige nu.


Svar #1
20. januar 2020 af lærlektien (Slettet)

hov glemte denne


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. januar 2020 af StoreNord

Hvad er f?


Svar #3
20. januar 2020 af lærlektien (Slettet)

jeg er som sagt blank


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. januar 2020 af StoreNord

Den ene vedhæftede fil ligner noget fra en formelsamling eller en lærebog.


Svar #5
20. januar 2020 af lærlektien (Slettet)

Ja men jeg skal have hjælp til selve opgaven og ikke formelsamling.


Brugbart svar (0)

Svar #6
20. januar 2020 af ringstedLC

\begin{align*} \overrightarrow{QR} &= \binom{x-3}{f(x)-1}=\binom{a}{b} \\ \left | \overrightarrow{QR} \right | &= \sqrt{a^2+b^2} \end{align*}

Hvis du kender f(x) indsættes denne.


Brugbart svar (0)

Svar #7
20. januar 2020 af StoreNord

#5
Men opgaven omtaler en funktion f(x).
Den må da være defineret et sted.
Giv os hele opgaven.


Svar #8
20. januar 2020 af lærlektien (Slettet)

Tak RibnstedLC er det svaret, ja undskyld


Brugbart svar (0)

Svar #9
20. januar 2020 af ringstedLC

#8: øhh undskyld for hvad?


Svar #10
20. januar 2020 af lærlektien (Slettet)

fordi jeg spurgte


Brugbart svar (0)

Svar #11
20. januar 2020 af StoreNord

\\ \overrightarrow{QR} &= \binom{x^{_{1}}-3}{y_1-1} \\ \left | \overrightarrow{QR} \right | &= \sqrt{(x_1-3)^2+(y_1-1)^2}


Brugbart svar (0)

Svar #12
20. januar 2020 af ringstedLC

Man sætter spørgsmålstegn efter et spørgsmål. Og du skal ikke undskylde for at stille spørgsmål; det er jo formålet med SP.

I #6 har jeg bare brugt de formler som du selv har i din formelsamling. Længden af en vektor står formentlig deromkring. Vi kan ikke hjælpe dig mere, når du ikke kan give os opgaven.


Svar #13
20. januar 2020 af lærlektien (Slettet)

Tak storeNord


Skriv et svar til: Vektor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.