Matematik

(Matematik) Har brug for hjælp

22. januar 2020 af Emmadk247 - Niveau: 7. klasse

Mikael ser på et skilt, at han kan spare 40 % af normalprisen ved at købe 10 æg til 19,95 kr.

Hvad er normalprisen for 10 æg?


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. januar 2020 af Capion1

Normalpris = x
Løs nu:
x - 40% af x = 19,95 


Brugbart svar (1)

Svar #2
22. januar 2020 af mathon

                    \small \begin{array}{ lcccc }&&&\textup{forholdstal:}&\textup{priser}\\&&\textup{normalpris}&100&\frac{19.95}{60}\cdot 100=33.25\\&&\textup{tilbudspris}&60&19.95 \end{array}


Skriv et svar til: (Matematik) Har brug for hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.