Kemi

Karaktergivning

25. januar 2020 af mikkel981 - Niveau: A-niveau
Hej alle.

I kemi A skriftlig er der ca. 18 opgaver i alt.

Det er lidt svært at sige, da det er en helhedsvurdering, men hvor mange rigtige tror i man skal have for at få 7-10-12 ?

mvh

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. januar 2020 af Molarmasse (Slettet)

Det er højt sandsynligt at man skal have 17-18 opgaver til at få 12-tal, 15-16 for 10-tal og 13-14 for 7-tal.


Svar #2
26. januar 2020 af mikkel981

Er kravene virkelig så høje

Mit eget bud er:

16-18 = 12

14-16 = 10

12-14 7

10-12 = 4

8-10 = 02

Man skal jo have 50 % rigtige for at bestå, så vil denne skala vel passe nogenlunde? 


Skriv et svar til: Karaktergivning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.