Matematik

Differentialligninger

25. januar 2020 af raqu4 - Niveau: A-niveau

Hej, er der nogen der kan hjælpe mig med at lave opgaven?

Vedhæftet fil: diff. lign..png

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. januar 2020 af peter lind


Brugbart svar (1)

Svar #2
25. januar 2020 af peter lind

a) 0,01*(22-50)

b) y'(t) er væksthastigheden til tiden t


Brugbart svar (1)

Svar #3
25. januar 2020 af AMelev

y = f(t) = vandbadets temperatur/ºC

a) Væksthastigheden, når y(t) = 50: y' = 0.01·(22 - 50

b) Væksthastigheden y' = k·(y0 - y) = 0.01·(22 - y)


Skriv et svar til: Differentialligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.