Matematik

Opgave 12

26. januar 2020 af Lunabob (Slettet) - Niveau: 7. klasse
Er den her rigtig?
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. januar 2020 af Soeffi

3/15 er rigtig, men 3/15 = 1/5 = 0,20 = 20%.


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. januar 2020 af mathon

               \small \begin{array}{lllll}\textup{\textbf{sort} som br\o kdel:}&\frac{3}{15}=\frac{3:3}{15:3}=\frac{1}{5}\\\\\textup{\textbf{sort} i procent:}&\frac{1\cdot 20}{5\cdot 20}=\frac{20}{100}=20\cdot \frac{1}{100}=20\cdot1\%=20\% \end{array}


Skriv et svar til: Opgave 12

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.