Fysik

Effekt - elkedel

26. januar 2020 af anee0030 - Niveau: C-niveau

Er der en der gider at hjælpe mig med dette spørgsmål?

Hvis en elkedel har en effekt på  p=2kw hvor meget energi omsætter den på  t=7 minutter?


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. januar 2020 af PeterValberg

E=P\cdot t

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
26. januar 2020 af anee0030

Er svaret så 14?


Brugbart svar (1)

Svar #3
26. januar 2020 af mathon

                   \small \begin{array}{lllll}&E=P\cdot t=\left (2\; \frac{kJ}{s} \right )\cdot \left ( 7\; min \right )\cdot \left ( 60\; \frac{s}{min} \right )=840\; kJ \end{array}


Svar #4
26. januar 2020 af anee0030

Tusind tak:)


Skriv et svar til: Effekt - elkedel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.