Matematik

BMI

27. januar 2020 af l24 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Tak på forhånd :) 

a) Benjamin er 1,75 meter høj og har et BMI på 25. Hvor meget vejer benjamin? 

b) udfyld de manglende tal i følgende sætning: 
    "en normalvægtig person, som vejer 80 kg er mellem ____ og ____ meter høj. 


Brugbart svar (1)

Svar #1
27. januar 2020 af thelma333 (Slettet)

a) beregner du ud fra formlen her

http://www.bmitest.dk/

b) aflæser du i tabellen her

https://www.euroclinix.net/dk/overvaegt/bmi-beregner

Brugbart svar (0)

Svar #2
27. januar 2020 af ringstedLC

a)

\begin{align*} BMI &= \frac{\text{kropsv\ae gt}}{\text{h\o jde}^2} \\ \text{kropsv\ae gt} &= BMI\cdot \text{h\o jde}^2 \end{align*}

b) Man er normalvægtig når:

\begin{align*} 18.5\leq BMI &<25 \\ 18.5\leq \frac{80}{\text{h\o jde}^2}&< 25 \\ 18.5\cdot \text{h\o jde}^2\leq 80&\wedge 80< 25\cdot \text{h\o jde}^2 \\ \text{h\o jde}_{maks.}=\;?&\;,\;\text{h\o jde}_{min.}=\;? \end{align*}


Skriv et svar til: BMI

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.