Matematik

Hvordan bestemmer jeg højden i denne trekant?

01. februar 2020 af OKM (Slettet) - Niveau: A-niveau

Se vedhæftet fil


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. februar 2020 af ringstedLC

a) Prøv at dreje den nederste r så den bliver lodret og sæt mål på de lodrette radier.


Svar #2
01. februar 2020 af OKM (Slettet)

Så du mener at r·2=70 og så trækker jeg det fra 140 så giver højden 70. Er det sådan?


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. februar 2020 af ringstedLC

Ja, men skriv fx:

\begin{align*} h &= 140-2r \\&= 140-2\cdot 35=70\, (mm) \end{align*}


Skriv et svar til: Hvordan bestemmer jeg højden i denne trekant?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.