Matematik

Vektorfunktioner: Koordinatsæt

02. februar 2020 af Lei20 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Er dette korrekt?


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. februar 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. februar 2020 af mathon

          2. koordinaten er ikke korrekt.


Svar #3
02. februar 2020 af Lei20 (Slettet)

Kan det passe, at 2.koordinaten giver 1? 


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. februar 2020 af mathon

             Ja


Brugbart svar (0)

Svar #5
02. februar 2020 af mathon

                  \small \small \begin{array}{llll}b)\\&\begin{matrix} t^3-3t=-\sqrt{2}\\ -t^4+4t^2=1 \end{matrix}\\\\&t=\left\{\begin{array}{lll}\frac{(-1-\sqrt{3})\cdot \sqrt{2}}{2}\\\\ \frac{(-1+\sqrt{3})\cdot \sqrt{2}}{2} \end{array}\right. \end{array}


Svar #6
02. februar 2020 af Lei20 (Slettet)

Kan det passe, at svaret til c. er t = -1,732050808    ∨    t ≈ 1,732050808


Brugbart svar (0)

Svar #7
02. februar 2020 af ringstedLC

#0: Se lige på figuren inden du renskriver din beregning og spørger. Punktet (1.4142, 28.8564) kan jo slet ikke ses på figuren.

#6:

\begin{align*} x(t)=t^3-3t&=0 \\ t &=\left\{\begin{matrix} -\sqrt{3}\\ \sqrt{3} \\ 0& \text{ som forkastes, da }\vec{s}(0) \text{ ikke er et dobbeltpunkt} \end{matrix}\right. \end{align*}


Skriv et svar til: Vektorfunktioner: Koordinatsæt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.