Matematik

Funktionalligning

03. februar 2020 af Emilie50 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej

Hvad betyder det, at der står nedenstående?

f : R -> R


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. februar 2020 af mathon

En afbildning af de reelle tal på mængden af reelle tal.

              \small Dm(f)=Vm(f)


Svar #2
03. februar 2020 af Emilie50 (Slettet)

Kan du give et eksempel?

Og hvordan finder man frem til, at løsningen af funktionallignigningen f(x+y)=f(x)+f(y) er f(x)=cx?


Skriv et svar til: Funktionalligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.