Kemi

Koncentration (opløses)

03. februar 2020 af Elninoo - Niveau: C-niveau

En som kan hjælpe mig med opgave b?  Vil være en stor hjælp - I appreciate it. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. februar 2020 af mathon

b)
         Alle koncentrationer i a) mindskes med faktor \small \tfrac{1}{20}=0.05


Svar #2
03. februar 2020 af Elninoo

Muligvis et dumt spørgsmål men kan du forklare hvorfor?


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. februar 2020 af mathon

Fortyndingsfaktor:
                                    \small \frac{5\; mL}{100\; mL}=\frac{1}{20}=0.05


Skriv et svar til: Koncentration (opløses)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.