Matematik

Integralregning

05. februar 2020 af Lei20 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg har brug for hjælp til denne opgave


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. februar 2020 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. februar 2020 af peter lind

F'(x) = f(x) så

F(x) er voksende i indtil x=ca.-1,3 hvorefter den falder til x = ca 0,6 og derefter vokser og går gennem P Je vil foreslå at du tegner den fra højre mod venstre


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. februar 2020 af AMelev

Alternativ:
Den stamfunktion, hvis graf går gennem P(1,2) kaldes G(x).
G(x) = F(x) + k.
Den røde F-graf går gennem Q(1,-0.5), så k = 2.5.
G-rafen fås altså ved en lodret parallelforskydning af F-grafen med k = 2.5.


Svar #4
06. februar 2020 af Lei20 (Slettet)

Hvordan bliver k = 2,5 ??


Brugbart svar (0)

Svar #5
06. februar 2020 af AMelev

G(1) = F(1) + k ⇔ 2 = -0.5 + k ⇔ k = 2.5.


Skriv et svar til: Integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.