Matematik

determinanten

06. februar 2020 af Moodie (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej folkens!

er der nogen af jer søde studieportaler der kan hjælpe mig med opg 2?

på forhånd tusind tak!

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. februar 2020 af Mathias7878

Udregn

A_{parallelogram} = |\det(\underset{a}{\rightarrow}, \underset{b}{\rightarrow})|

og differentier udtrykket, sæt udtrykket lig 0 og løs mht. t. Her skal du nu lave en monotoniundersøgelse for at konkludere, at den fundne værdi af t er minimum. Denne værdi af t sætter du så ind i udtrykket for parallelogrammet for at finde arealet til sidst. 

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. februar 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. februar 2020 af mathon

               \small \begin{array}{llll}\textup{udsp\ae ndt areal}& A=abs\left ( det\begin{bmatrix} 3 & t\\ -2&t^2+1 \end{bmatrix} \right ) \end{array}


Skriv et svar til: determinanten

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.