Kemi

Oxidation

08. februar 2020 af Markus12312 (Slettet) - Niveau: C-niveau

ethanols oxidationstal får jeg til 1, men det skal give -1, kan nogen forklare mig hvad jeg gør forkert?

x-2-1=0

x-1=0

x=1


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. februar 2020 af mathon

         \small \begin{array}{lllll}&R\overset{\mathbf{{\color{Red} -1}}}{C}H_2OH\\\\&0+x+2\cdot (+1)+(-2)+(+1)=0\\\\&x+2-2+1=0\\\\&x=-1 \end{array}


Skriv et svar til: Oxidation

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.