Matematik

Produktregneregel

13. februar 2020 af laurahedegaard (Slettet) - Niveau: A-niveau

Heeey. Jeg kan simpelthen ikke forstå den her måde at bruge produktregnereglen på. Forstår heller ikke hvor det der +x kommer fra (har markeret det med rødt på bilaget) :) 

Vedhæftet fil: produktregne.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. februar 2020 af peter lind


Brugbart svar (1)

Svar #2
13. februar 2020 af peter lind

I produktformlen lige under er f(x) = x og g(x) = ln(x) så +f(x)g'(x) bliver x*ln'(x)


Svar #3
13. februar 2020 af laurahedegaard (Slettet)

Jamen hvor forsvinder -x så hen?


Brugbart svar (0)

Svar #4
13. februar 2020 af peter lind

-x' = -1


Skriv et svar til: Produktregneregel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.